WE THINK STYLIST

Vi hører deg. Vi forstår at partnerskap er mer enn gode produkter.

Så la oss starte en ny samtale - en samtale om deg - med det endelige målet om å skape ekte partnerskap. Tross alt, det er essensen av den nye Goldwell merkevaren - en merkevare i forvandling, guidet av vårt globale team med engasjerte frisører. Nå mer enn noensinne, vil alt vi gjør være dedikert til deg og din suksess.

WE THINK STYLIST

Vi omfavner din lidenskap for vakkert hår. Vi tror at vi sammen kan nå nye høyder ved å oppnå kreativ fortreffelighet, fremragende kundetilfredshet og suksess i salong.

MORE INFO

DISCOVER WHAT'S DIFFERENT

We think stylist.

Goldwell fornyer seg for et enda sterkere samarbeid med frisører.
Vi gjør mer enn bare å forstå deg. Vi tenker som deg.

MORE INFO

GLOBAL MASTERS

“Vi øsnker oss en partner som er en av oss.” 

Vi forstår at partnerskap er mer enn gode produkter. Så la oss starte en ny samtale - en samtale om deg - med det endelige målet om å skape ekte partnerskap.

MORE INFO

WHAT MATTERS TO YOU?

Vi er nysgjerrige.

La oss ta din salong til neste nivå sammen, med kreativ fortreffelighet, salong suksess og kundetilfredshet. Med Goldwell som din partner er du i selskap med likesinnede fordi vi tenker som deg. Ta kontakt med oss, og la oss snakke om hva som betyr noe for deg. Fortell oss gjerne via vår Facebook-side.

MORE INFO

IT’S WAY BEYOND PRODUCTS

Frisøreksklusive produkter for profesjonelle behov.

En komplett portefølje for imponerende resultater. Innovative verktøy for overlegen smidighet. Tekniske fremskritt som effektiviserer arbeidet ditt. Servicekonsepter som gjør din salong kunder fornøyde.

MORE INFO

HISTORY

Partnerskap med frisører i nesten 70 år.

Guidet av en visjon om å skape et selskap som henvender seg utelukkende til frisører, utviklet Hans Erich Dotter første Goldwell produktet: Goldwell Ideal.

 

MORE INFO